• гр. Сливен, бул."Самуиловско шосе" №14

Ремонт на постояннотокови електродвигатели произведени от Гама мотори Сливен ООД

Фирма Гама мотори Сливен ООД извършва гаранционен и след гаранционен ремонт на всички електродвигатели , които са нейно производство. Благодарение на това,  че поддържаме на склад готови възли и части за електродвигателите наше производство , сме в състояние да извършим даден ремонт в рамките на 24 часа. Благодарение на добрите ни специалисти и технологично оборудване успяваме да възстановим 100% техническите характеристики на ремонтираните електродвигатели. Също така по предложение на нашите клиенти е възможно да променяме електротехническите и габаритно присъединителни размери на ремонтираните електродвигатели.

Ремонт на постояннотокови електродвигатели производство на други фирми

Дружеството ни извършва ремонт на електродвигатели , които не са нейно производство. Разбира се , че тук сроковете за ремонт са по-големи. Обикновено ремонта се извършва в срок от 1 до 3 седмици в зависимост от големината на повредите. Извършваме диагностика на  повреденият електродвигател за наша сметка. След това определяме цената на ремонта и ако клиента ни е съгласен с цената едва тогава  преминаваме към съответният ремонт. Разбира се , че отново благодарение на това че разполагаме с технологично оборудване за    производство на постояннотокови електродвигатели ние извършваме  ремонтите с  висок  професионализъм и надеждност. Тук е мястото да споменем ,че е възможно възстановяване дори и на повреден колектор на съответният електродвигател. По желание на клиента можем да вграждаме енкодери и тахогенератори производство на нашата фирма или на други компании.

Ремонт на асинхронни и синхронни електродвигатели

Нашата компания извършва ремонт на асинхронни и синхронни електродвигатели в много голям диапазон на мощности . Най често това са електродвигатели  които се използват в металорежещи машини  , екструдери за производство на пластмасови изделия , технологични линии за производство на тръби, във фуражни заводи , във всички производства където има изпълнителни механизми задвижвани с електродвигатели.